Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Nova línia Manresa - Barcelona

Monbus, mitjançant  l’Hispano Igualadina, inaugurarà el seu nou servei de transport regular entre la localitat de Manresa i la capital autonòmica de Catalunya, Barcelona.

Aquests serveis començarà a partir del 17 de desembre, oferint una major freqüència de la que fins arà s’oferia (un augment del 33%). D’aquesta manera, els viatges d’anada entre la capital del Bages i la Ciutat Comtal passaran de 27 a 36 i els de tornada de 24 a 34. Aquests augments responen a les reclamacions dels usuaris manresans que trobaven  l’anterior servei saturat i amb escassetat de serveis a les hores puntes del dia. Com a conseqüencia, fins les 07:00h  sortiran 7 autobusos des de Manresa, tres més que abans. També es veuran augmentats els serveis entre les 09:00h  i les 10:00h, així com durant les últimes hores del dia. A la mateixa línia, Monbus augmentarà el nombre d’autobusos directes, passant de 10 a 12. Els trajectes de cap de setmana també es veuran reforçats.

La nova línia, que està adscrita al sistema tarifari integrat de l’ATM (Autoritat del Transport Metropolità), contarà amb 3 recorreguts:

Manresa - Barcelona directe:  circula pels Túnels de Vallvidrera; en sentit Barcelona - Manresa circula per la C-55.

Manresa - Olesa - Barcelona.

Olesa - Barcelona.

Veure horaris al pdf adjunt.

Aquests nous serveis  seran operats per moderns vehícles de la flota de Monbus equipats amb les més altes prestacions en matèria de  seguritat, accesibilitat, sostenibilitat i confort. Incorpora cinturons de seguritat, servei Wi-Fi gratuït, endolls d’electricitat /USB individuals, accés i espais reservats per a PMR, llums LED, cristalls extratintats i lavabos WC, entre d’altres. A més estan equipats amb el Sistema d’Ajuda a la Explotació (SAE) que permeten la geolocalizació dels vehícles, així com informar en temps real a los usuaris en relació al temps d’arribada al destí, temps d’espera a la parada, etc.

Aquesta nova concesió, al igual que la resta de serveis prestats per la companyia (transport regular, discrecional i renting), s’enmarca dins de la política habitual de Monbus  basada en el seu ferm compromís per oferir un servei de qüalitat.

Descarregar horari en pdf.