Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Més i millors ReVibajas amb Monbus

La bona acollida, que fins el moment han tingut les ReVibajas ha motivat l’introducció de condicions encara més avantatjoses per els usuaris de Vibasa al comprar a través de la pàgina web http://www.monbus.es/ca.

D’altre banda, els passatgers tindran a la seva disposició un major número de places a preus reduïts durant tot l’any  i per un altre costat, majors descomptes. Depenent de l’anticipació de la compra els usuaris podran beneficiar-se fins un 50% de descompte en el preus normal del billet.  A més totes les expedicions disposaran de forma permanent, fins a fi de les existències, d’almenys 4 places a meitat de preu.

Aquesta promoció només és vàlida per a bitllets d’anada, sense possibilitat de descompte adicional, modificació o cancelació  i per determinats trajectes pel nort de la Península operats per Vibasa que conecten les comunitats de País Basc Navarra - Catalunya i Castella i Lleó - Aragó - Catalunya.

Entre els més de 8.000 usuaris que fins el moment han gaudit de les ReVibajas, les rutes més importants han estat:

 

Barcelona - San Sebastián (des de 16,25€)

Barcelona - Pamplona (des de 13,60€)

Barcelona - Salamanca (des de 30,25€)

Irún - Barcelona (des de 18,05€)

Aranda de Duero - Barcelona (des de 22,45€)

Zaragoza - Salamanca (des de 18,95€)

Barcelona - Verín (des de 26,90€)

Salamanca - Soria (des de 12,20€)

Barcelona - Tudela (des de 10,70€)

Barcelona - Andoain (des de 15,55€)

Aranda de Duero - Salamanca (des de 7,80€)

Tolosa - Barcelona (des de 15,15€)

Com és habitual, aquests serveis són realitzats per moderns autocars de la flota de Monbus, amb avançat equipament en la materia d’accesibilatat, sostenibilitat, seguritat i amb elements de confort: butaques Confort Plus, labavos WC, Wi-Fi gratuït i endolls individuals entre d’altres.

A més, els nous vehicles de Vibasa ofereixen un nou sistema de entreteniment totalment gratuït (pel.lúcules, series, música, internet…) mitjançant pantalles tàctils en butaques devanteres o desde els propis dispositius dels usuaris (ordinadors, tablets i smartphons) a la resta de les places.

Com és habitual, Monbus completa la seva oferta amb el servei de linies regulars i el servei de lloguer de vehicles amb conductor i sense conductor.

Consulta totes les condicions de les ReVibajas