Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus de nou en el Dia de la Festa Nacional

Com és habitual desde l’any 2013, Monbus ha seguit prestant servei de transport discrecional amb motiu de la Desfilada del Día de la Festa Nacional celebrat el 12 d’octubre a Madrid.

En aquesta ocasió, unes 3.500 persones, entre militars de les Fuerçes Armades i Guàrdia Civil, van participar en aquest importat esdeveniment.

Una treintena de vehicles de la flota de Monbus van ser mobilitzats per el trasllat de membres de la Caserna General del Exèrcit de Terra, de la Guardia Reial, del Ministeri de Defensa i de l’Armada Espanyola, ademés d’orígens tals com Lleida, Toledo i Marín. Tots ells han pogut disfrutar d’una agradable experiència de viatge, a bord de moderns vehícles equipats amb elements que proporcionen un alt confort i màxima seguritat: cinturons de seguritat, cómodes butaques, endolls individuals, Wi-Fi gratuït i lavabos WC, son algunes de las comoditats que incorporen els autobusos.

Ademés del servei discrecional, Monbus ofereix la possibilitat de lloguer de  vehicles sense conductor, així com múltiples línies regulars a diferents destins.