Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus suma una altre distinció ambiental

Una nova distinció de qualitat per Monbus posa de manifest el profund compromís que l’empresa manté per la protecció del Medi Ambient. Aquesta vegada el reconeixement arriba de la mà de la Línea 88 del Port de Barcelona al rebre el Distintiu de Garantia de Qualitat Ambiental que atorga la Direcció General de Qualitat Ambiental del Departament del Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya.

Aquest dispositiu és atorgat als serveis de transport que superen determinats requeriments de qualitat ambiental més enllà dels establerts com a obligatoris per la normativa vigent.

Aquest certificat és un sistema d’etiquetat ecològic creat mitjançant el Decret 316/1994, del 4 de novembre, de la Generalitat de Catalunya. Dins dels seus objetius es troba l’anàlisis de 6 factors claus: gestió, manteniment i renovació de la flota, conducció eficient, reduïdes emisions dels vehicles i altres accions de compromís ambiental.

La política interna de Monbus i el manteniment de les seves certificacions actuals de qualitat (ISO 9001UNE-EN 13816UNE 93200), Medi Ambient (ISO 14001ISO 14064-1ISO 50001) i seguritat (ISO 39001OHSAS 18001 i la norma CSEAA, en procés de renovació)  consolida  la  rellevància d’aquests tres pilars estratègics de la companyia i el seu reflexe en el servei oferint a les principals línies de negoci: servei de línia regular, servei  discrecional servei de renting de vehicles.