Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus incorpora nous vehicles a la seva flota.

Després del reconeixement atorgat per la Borsa de Londres en el seu informe 1000 empreses que inspiren Europa, Monbus prossegueix el seu paper dinamitzador iniciant temporada amb noves incorporacions a la seva flota, de manera que als 10 minibuses Mercedes - Benz Sprinter 519 rebuts afegeix 41 nous vehicles repartits entre models com Castrosua Stellae (9 unitats), Mercedes - Benz Tourismo 16RHD (7 unitats) i per últim, Setra ComfortClass S519HD (3 unitats) i Setra ComfortClass S516HD (2 unitats).

Aquests autobusos, destinats al transport interurbans a excepció dels minibusos que presten servei escolar, responen als requeriments de la citada companyia en quan a sostenibilitat mediambiental (motor Euro VI, tecnologia BlueTec…), accesibilitat (accés mitjançant rampa elèctrica i espai reservat per varies PMRSR), seguritat (a destacar els cinturons de tres punts i els sistemes ISOFIX que equipen models com les Setra i Castrosua) i confort (subjecte a la disponibilitat segons el model: butaques reclinables amb reposabraços central i lateral, reposapeus, revister, tauletes amb reposagots, il.luminació LED, endolls de corrient i USB, servei WI-FI gratuït i WC, entre d’altres).

Com novetat, tant els Setra S516HD com els S519HD són els primers vehicles de la flota que equipen el nou servei de entreteniment a bord de Vibasa ja que compten amb accés totalment gratuït a continguts multimèdia mitjançant  pantalles tàctils en butaques davanteres o desde els propis dispositius personals dels usuaris (smartphones, tablets i ordinadors) a la resta de places; així,  películes, series, música, internet, jocs… estàn disponibles a gust del viatger, decidint que veure i quant veure-ho.

A aquesta partida es sumen 11 autocars Mercedes - Benz Citaro Euro VI i 1 Mercedes - Benz Sprinter 906 destinats a serveis urbà.

Així mateix completant aquesta renovació de la flota, en els propers mesos es rebran 5 Mercedes - Benz de GNC i 3 Mercedes - Benz Citaro Euro VI.

Per tant, amb aquestes adquisicions, Monbus confirma una vegada més la seva posició com una de les companyies amb una de les flotes més joves d’Espanya, tant en els vehicles que realitzan els serveis regulars amb serveis discrecionals.