Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus refuerça el servei escolar

A poques setmanes de l’inici del curs escolar, Monbus ultima la gestió operativa de la flota que destinarà al servei de transport escolar al incorporar 10 nous minibusos Mercedes - Benz Sprinter 519 con carrosseria Nogebus.

Aquests vehícles contan amb un avaçat equipament en materia de seguritat, com per exemple el detector de canvi de carril (SPA), el sistema de control d’estabilitat (ESP), el sistema antibloqueig de frens (ABS), el control de tracció (ASR) o el sistema de repartiment electrònic de frenada (EBD o EBV). Completant aquests elements,  aquests autocars contan amb confortables butaques amb cinturons de 3 punts, incrementant considerablement la protecció.

A més estan equipats amb varies places perfectament acondicionades i senyalitzades per a persones de mobilitat reduïda en cadira de rodes (PMRSR), així com rampa elèctrica d’accés.

D’altre banda, aquests models contribueixen a la sostenibilitat del medi ambient fomentant la mobilitat sostenible al posseir motors que compleixen la normativa de gasos d’escapament Euro VI i tecnologia BlueTEC.

Per tant, tot aixó  ve a confirmar l’adecuació d’aquestos minibusos per el servei de transport escolar, donant mostra del interès de Monbus per proporcionar un servei de calitat superior mitjançant  una flota en constant renovació, objetiu que trascendeix més enllà del transport discrecional, estant present a les altres dues principals línies de negoci de l’empresa, el servei regular i el servei de renting.