Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus i PayPal regalen 10€ en Just Eat

Monbus i PayPal s’alien aquest estiu per oferir una nova bonificació a les persones que adquireixen els seus bitllets del servei de transport regular per internet baix el lema: No et moguis de la tovallola i paga cómodament amb PayPal!

Els usuaris podràn obtenir un cupò de 10€ per gastar a la plataforma de menjar a domicili Just Eat, amb cada compra de bitllets a la web de Monbus per import superior a 40€ realitzada a través de  PayPal, siguent el temps de duració d’aquesta oferta desde el dia 1 d’agost fins el 30 de setembre o fins finalitzar les existències.

Els clients que realitzin la compra rebran un email, on es proporcionarà un códig únic. Per validar aquest códig hauran d’accedir a la web de Just Eat, registrar-se i introduïr les seves claus d’accés entrant al apartat crédit de la seva conta a través del enllaç “crédit a la conta” o a traves de https://www.just-eat.es/member/useraccount. hauran d’ escollir un restaurant i reatlizar la seva comanda seleccionant l’opció “pagar desde la meva conta” per aplicar el descompte. Després de pagar la resta del import amb PayPal, només faltarà... ¡gaudir  del menjar!

Monbus posa de relleu aquesta promoció pel’s atractius destins de llarg recorregut que cubreix la seva moderna flota, equipada amb les més altes prestacions en materia de seguretat, sostenibilitat i confort, cómodés i amples butaques Confort Plus, lavabos WC, endolls d’electricitat i USB a cada seient, servei de  Wi-Fi gratuït, il.luminació individual, accés i espaÏ reservat per PMR i cinturons de seguritat, entre d´’altres, Monbus ofereix un serveï on la calitat es regeix com objetiu estratègic fundamental.

Campanya vàlida per restaurants adherits a Just Eat a tota Espanya. Vàlid únicament per pediodes a domicili pagats amb PayPal a través de http://www.just-eat.es/.

Aplicable a tota Espanya subjet a la disponibilitat de restaurants. Vàlid fins el 30/09/2016 o fins esgotar existències.