Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Acord amb la Estació Nàutica Costa Daurada

Monbus inicia una estreta col.laboració amb la Estació Nàutica Costa Daurada, de la qual es podran beneficiar tots els usuaris de les línies regulars de Vibasa amb destí a la ciutat costera catalana.

Aquest important acord comporta la suma de la Estació Nàutica Costa Daurada a la xarxa d’agencies de vendes de Monbus. Desde ara serà possible adquirir bitllets a les seves oficines situades darrera l’estació d’autobusos. D’altre banda, es posen  a disposició dels passatgers una serie de descomptes en els serveis d’oci ofertats pel la Estació Nàutica Costa Daurada. Nomès presentant el bitllet amb el que s’ha viatjat, s’obte un 10% de descompte en excursions en grans catamarans, creuers turístics i la Tuna Tour (bany amb tonyines gegants), ademés de un 5% de descompte amb la resta d’activitats.

Aquesta confluència té com a fi prestar un servei únic i diferenciat als passatgers amb destí Salou, així com oferir-lis ventatges per que desenvolupin les seves vacances de la forma més satisfactòria.

Els més moderns autocars de la flota Monbus cobreixen, entre d’altres, aquests serveis de transport regular, sempre amb les màximes garanties de calitat. Els autobusos estan equipats amb les més altes prestacions en matèria de seguretat, sostenibilitat i confort, cómodes i amplies butaques Confort Plus, lavabos WC, endolls d’electricitat i USB en cada seient, serveis  Wi-Fi gratuït, il.luminació individual, accés i espais reservats per  PMR i cinturons de seguretat, entre d’altres.