Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus, una empresa que impulsa Europa

Monbus ha estat reconegut per la Borsa de Londres (London Stock Exchange Group) al ser inclòs a l’ informe 1000 companyíes que inspiren Europa que ressalta la tascar de les empreses de tot el continent com a motor de creixement de l’economía europea.

Aquesta primera edició del document destaca el paper de 75 empreses espanyoles amb una forta taxa de creixement anual com dinamitzadores del desenvolupament econòmic a Europa.

D’aquesta manera, Monbus veu reconeguda la seva tasca com empresa vinculada al transport de viatgers per carretera; esforç que s’ha materialitzat a la seva posició actual com a  líder del sector d’entre totes les empreses compostes íntegrament per capital nacional espanyol.

Així, a través de les seves principals línies de negocis, servei de transport regularservei de transport discrecional i servei de renting, així com la seva moderna flota, equipada amb les més altes prestacions en materia de seguretatsostenibilitat i confort, cómodes i amplies butaques Confort Plus, lavabos WC, endolls de corrent i USB a cada seient, servei Wi-Fi gratït, iluminació individual, accés i espai reservat per PMR i cinturons de seguretat, entre d’altres, Monbus ofereix un servei on la calitat es regeix com a objetiu estratègic fundamental.