Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus renova les seves certificacions.

Un any més, Monbus supera les visites de seguiment de les seves actuals certificacions, obtenint d’aquesta manera la renovació de les mateixes, sent aquest un objetiu fundamental que ve a reforçar la rellevància d’un dels seus valors estratègics corporatius, la qualitat del servei.

Aquests certificats són la materialització del cumpliment d’una serie de estàndars internacionals referits a la gestió en matèria mediambiental (ISO 14001ISO 14064-1ISO 50001), qualitat (ISO 9001UNE-EN 13816UNE 93200) y per últim, seguretat (IISO 39001OHSAS 18001), trobant en procès de renovació la norma CSEAA, referida a la Certificació de Seguretat d’Empresas d’Autobusos i Autocars desenvolupa i validada per  l’Institut Universitari d’Investigació de l’ Automòbil (INSIA).

Així mateix, cal destacar el ferm compromís de Monbus en quant a certifica el pròxim any la normativa UNE 170001-1  relativa a la Accesibilidad Universal i la normativa EA0050 referida al Sistema de Gestió de Conducció Eficient.

Completant al seu compromís, l’empresa realitza anualment el càlcul de la Empremta de Carbó de tota la seva activitat, sent verificada per una entitat externa d’acord a la ISO 14064-1, havent conseguit fins el moment  l’objetiu de reducció de les emissions.

Amb tot això, Monbus mostra de nou el seu firme compromís de la mà de les 22 empreses certificades del grup Monbus, sempre amb l’afàn de cercà la millor de la satisfacció dels  clients, la protecció del medi ambiente i la màxima seguretat del servei oferint a les seves principals línies de negoci: servei de línia regular, servei discrecional i  servei de renting de vehícles.