Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

FLOTA

TURISMES

Contem amb una moderna flota de turismes destinats al lloguer amb conductor i que l’edat mitjana no supera els 2 anys. Esculli entre Mercedes Clase S, Audi A6, Peugeot 607, Mercedes Vito/Viano...

Vehicles d’alta gamma en lloguer amb conductor

  • renting - monbus
  • renting - monbus
  • renting - monbus

Mercedes Clase S

Possiblement el millor automòbil del mon. Qualitat superlativa i imatge exclusiva. Dotat dels mes moderns sistemes de seguretat i confort, el Mercedes Clase S es tota una garantía, tant si es tracta de curts recorreguts como de llargues distancies.

Nº places: 3 / Equipatge: 4

  • renting - monbus
  • renting - monbus
  • renting - monbus

Audi A6

Pensat per aquelles persones que volen gaudir del seu viatge, tant si es tracta de treball o plaer. L’ Audi A6 es caracteritza per la seva suavitat de marxa, el seu confort i amplia capacitat.

Nº places: 3 / Equipatge: 3

  • renting - monbus
  • renting - monbus
  • renting - monbus

Monovolum Mercedes Viano - Vito

Mercedes-Benz, en les seves versions Viano i Vito es un vehicle que destaca por la seva amplitud i comoditat, el que el fa ideal per gaudir de un viatge en família, amb amics o col·legues de negocis. Gracies a les seves grans llunes tintades s’aconsegueix una amplia visibilitat i al mateix temps un extra de privacitat.

Nº places: 7-8 / Equipatge: 6

ELEMENTS DE CONFORT OPCIONALS

Si ho desitja, pot contractar servei de begudes fredes i de premsa diària o revistes per qualsevol tipus de vehicle.

  • renting - monbus

Vehicles de lloguer a llarg termini (Renting)

En la actualitat disposem d’una flota de mes de 1.000 vehicles entre turismes, tot-terreny i industrials, distribuïts per tot el territori nacional, donant cobertura a clientes del sector públic i privat.

Aquestes especificacions recullen una mostra representativa de les característiques generals dels vehicles de la nostra flota i en cap cas tenen un valor contractual.