Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

RUTES I PUNTS DE VENDA

Transport urbà i metropolita a Espanya

Transport Urbà a Espanya

Monbus oferta serveis de transport públic urbà amb autobús a diferents punts d'Espanya, aportant solucions a mida de cada ciutat per resoldre les demandes de mobilitat dels seus habitants.

A través del nostre servei urbà contribuïm a la descongestió del trànsit en ciutats com Barcelona a Catalunya, Santiago de Compostel·la i Lugo a Galícia o Alcalá de Henares a la Comunitat de Madrid.

  • llarga distància
  • llarga distància

Els autobusos urbans de Monbus són, majoritàriament, completament accessibles a persones amb mobilitat reduïda (PMR) i estan equipats amb moderns sistemes d'ajuda a l'explotació (SAE), la qual cosa incrementa la qualitat del servei prestat als ciutadans i són cada vegada més respectuosos amb el medi ambient.

Transport Metropolità a Espanya

Monbus esta present en diferents àrees de Transport Metropolita a Espanya: A la ATM Área de Barcelona i a la ATM Camp de Tarragona dintre de Catalunya i a La Corunya, Lugo, Ourense, Pontevedra, Santiago, Vigo i Ferrol dintre de Galicia i en el CRTM a la Comunitat de Madrid.

  • ATM Barcelona
  • ATM Tarragona
  • Galícia Metropolità
  • Galícia Metropolità

Els serveis de transport metropolità estan regulats per diferents organismes públics en cada regió, els quals estableixen una sèrie de mesures com la integració tarifària envers l'objectiu de millorar la mobilitat i accessibilitat dels ciutadans a l'extraradi dels grans nuclis urbans.