Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

EMPRESA

ELS NOSTRES PRINCIPIS

La nostre Política Interna gira en torn a la consecució d’un objectiu bàsic i fundamental: la satisfacció dels nostres clients. La constant millora de Seguretat, Qualitat i Sostenibilitat formen part del nostre dia a dia.

LA TEVA OPINIÓ ENS INTERESSA

Ens agradaria saber la teva opinió sobre els nostres serveis. Si us plau, concedeix-nos uns minuts del teu valuós temps complementant, de forma anònima, el següent formulari per que poguem millorar.

Per situar-nos, indicans la ruta (origen i destí) sobre la que desitges valorar el servei i una data en la que hagís viatjat: