Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

Registra't i guanya punts per les teves compres

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

EMPRESA

ELS NOSTRES PRINCIPIS

La nostre Política Interna gira en torn a la consecució d’un objectiu bàsic i fundamental: la satisfacció dels nostres clients. La constant millora de Seguretat, Qualitat i Sostenibilitat formen part del nostre dia a dia.

MONBUS, a més de reafirmar el seu compromís amb els drets fonamentals, la protecció del Medi Ambient i la lluita contra la corrupció en estar adherit al Pacte Mundial de Nacions Unides (Global Compact, 1999), compta amb un rigorós programa de compliment normatiu ideat per a promoure els seus valors empresarials i fomentar una cultura de prevenció de riscos i de respecte als entorns normatius en els quals que exerceix la seva activitat.

La peça central d'aquest programa és el Codi de Conducta, comú a totes les empreses que giren entorn de la marca MONBUS, els principals principis i valors es detallen a continuació i que pot ser consultat online en la seva integritat en el següent enllaç: Codi de Conducta

Seguretat i respecte

Com a organització dedicada al transport de viatgers i programes de mobilitat, MONBUS subjecta totes les seves actuacions als més rigorosos estàndards de qualitat, que prioritza en funció de la seguretat de les persones, el respecte a l'entorn i la prestació d'un servei igualitari i socialment just.

Professionalitat i responsabilitat

MONBUS participa de l'economia de mercat i, per tant, defensa la competitivitat empresarial i el respecte a la propietat intel·lectual i industrial. Promou la professionalitat i la responsabilitat del seu personal, de qui espera una adequada conducta ètica, atenta a la dignitat i als drets de les persones, que respecti la legalitat; i, també, lleialtat, confidencialitat i compromís. Per això, posa a la seva disposició un conjunt de pautes d'actuació en cas de conflictes d'interessos, així com regles orientades a diferenciar entre la seva condició laboral i la personal en l'ús dels recursos de l'empresa i les xarxes socials.

Igualtat i diversitat

La igualtat d'oportunitats, la lluita contra tota forma de discriminació, la prevenció de riscos laborals, la conciliació de la vida familiar o la formació continuada són directrius fonamentals que informen l'actuació de MONBUS, a les quals s'han d'unir aquelles altres ideades per a afavorir a les persones amb dificultats en l'accés a l'ocupació o orientades a promoure la diversitat lingüística i cultural, que resulten imprescindibles per a contribuir a la millora de la societat, a la qual servim i de la qual formem part.

Tolerancia cero a la corrupció

MONBUS no tolera la corrupció en cap de les seves dimensions i facetes, la qual cosa explica que tingui una política molt estricta en matèria de regals i invitacions, que hagi prohibit els anomenats pagaments de facilitació o que s'hagi dotat d'un sistema de cobraments que garanteix que en el si de l'organització no circuli diners en efectiu.

Per a MONBUS, la transparència i la protecció de dades personals no són meres obligacions legals: són un compromís indestructible amb la informació veraç i la garantia de la privacitat que devem a les nostres persones clients i col·laboradores.

Canal responsable

És l'eina que MONBUS posa a la disposició del seu personal, i de les terceres persones amb les quals es relaciona, perquè comuniquin, de forma segura, comportaments contraris al Codi de Conducta, o conductes il·lícites de les quals es pugui derivar responsabilitats, penals o d'un altre tipus, per a l'organització. Aquestes comunicacions seran rebudes i tractades, de forma confidencial, per la Comissió Ètica i de Compliment de MONBUS.

Reclamacions sobre la qualitat del servei

er a presentar reclamacions o suggeriments sobre la qualitat del servei prestat per MONBUS, o traslladar a l'organització necessitats particulars, prem aquí.

CLÀUSULA DE PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

TRANSMONBUS, S.L. com a responsable del tractament del canal ètic, utilitza Canal Responsable com l'aplicació de gestió de comunicacions associades a aquest canal. Canal Responsable es troba albergada en un lloc segur de l'entitat propietària d'aquesta aplicació, és a dir, Marca Franca, S.L., amb la finalitat d'assegurar la confidencialitat, integritat i disponibilitat de la informació continguda en aquest canal. Marca Franca, S.L. com a encarregada del tractament únicament fa arribar les comunicacions de forma despersonalitzada a aquells responsables dels òrgans de compliment normatiu de MONBUS que tenen la responsabilitat d'analitzar-les. L'informem que tractem la informació que ens faciliti (així com les dades personals d'altres persones que ens pogués facilitar) amb la màxima confidencialitat i respecte a la normativa vigent en matèria de protecció de dades per a la gestió de la corresponent denúncia a través del present canal, relativa a conductes presumptament il·lícites o vulneracions de la normativa vigent (interna i / o externa de MONBUS), així com per a la posterior tramitació davant els organismes pertinents, per a l'adopció de mesures disciplinàries o per a la tramitació dels procediments judicials que, si escau, siguin procedents. L'interessat podrà accedir, rectificar i suprimir les dades, així com limitar, retirar o oposar-se al tractament conforme als procediments establerts en la Política de Privacitat de l'entitat encarregada del tractament a la qual pot accedir a fi d'obtenir més informació en matèria de protecció de dades en la següent adreça: https://goo.gl/hTwdPD  Amb l'acceptació i/o validació del procés, declara que les dades facilitades són veritables, completes i actualitzades, ser major de 14 anys, disposar de capacitat jurídica* i consent expressament el tractament de dades conforme a el que s'estableix en la clàusula i informació addicional sobre protecció de dades. Per a més informació, no dubti a posar-se en contacte amb el Responsable de Protecció de Dades del responsable de tractament a través del contacte rgpd@monbus.es (*) En els casos en els quals representi a un menor de 14 anys o a una persona amb incapacitat jurídica, declara responsablement disposar de la pàtria potestat o tutela del menor o de la representació legal jurídica corresponent, la justificació de la qual podrà ser requerida per part del Responsable de Tractament a fi de legitimar el consentiment acceptat.

Consent de forma inequívoca la present clàusula i la política de privacitat associada a Canal Responsable.