Elixe o teu traxecto

Precisas axuda?

Xa está!

Preme o recadro de cor azul para mercar un billete e/ou ver os horarios dispoñibles nas datas seleccionadas.

Poderás mercar billetes para o teu traxecto nesta web sempre que estea habilitada a venda online para ese percorrido. Se non está dispoñible a venda online para un traxecto determinado, e queres saber onde mercar o teu billete, podes consultar a nosa sección de rutas e puntos de venda ou contactar connosco por diferentes vías. Moi pronto incorporaremos máis rutas á venda online, pero se tes especial interese en que algunha en concreto estea dispoñible envía un correo electrónico a: sugerencias@monbus.es indicándonos a orixe e o destino do traxecto ou traxectos que estimes oportuno.

Xestiona a túa Reserva

Introduce o teu Código de Reserva
Introduce o email dado ao reservar e preme "Quero ver a miña reserva"

Un Obradoiro histórico vence ao Tenerife

Monbus Obradoiro vólvese intocable, nova vitoria, a 7ª en 9 partidos e a 5ª consecutiva. Esta vez tocoulle sufrir ao Iberostar Tenerife no Multiusos Fontes do Sar (75 - 64). O Obra mantén a súa posición na táboa da Liga Endesa, o 4º posto empatado co 2º, 3º e 5º, non podía estar máis apretado o Top5 da clasificación.

O partido comezou con ambos equipos medíndose co máximo respeto. Como ven sendo habitual neste arranque ligueiro Matt Thomas sacou a ametralladora para castigar ao rival que se tivo que poñer as pilas en defensa para intentar frealo. O partido ía a rachas, con escintileos de calidade individual pero sen moita cohesión en xogadas de equipo. Cun parcial de 9 - 0 os galegos tomaron o mando do encontro (17 - 12).

No segundo cuarto os tinerfeños melloraron o seu xogo interior, pero o xogador do Monbus Obradoiro Nemanja Radovic reaccionou a tempo collendo o timón no ataque e elevando a diferenza (26 - 19). Mediado o segundo cuarto Moncho Fernández  pese ir por diante, pediu tempo morto ao ver que o seu equipo estaba acelerado, a charla deu os seus froitos e os mozos volveron á cancha máis centrados para enfilar os últimos minutos antes do descanso.

No terceiro tempo o Iberostar acortou distancias froito do acerto de cara ao aro e tamén dunha sólida defensa ata lograr a igualada. A poderosa defensa dos insulares só foi rota por un magnífico Bendzius, cuxos puntos deron aire a un Obra que vía perigrar o partido. O silbato soou coun apertado (54 - 52) quedando todo por resolver no definitivo tempo.

No arranque do último período o Monbus Obradoiro activou de forma notable o seu entramado defensivo, facendo que as canastras dos insulares foran case misión imposible. Coma sempre a afección local volcouse co seu equipo e en cada xogada apertaba máis e máis facendo honor ao sobrenome de “A Caldeira”. Foi entón cando os heroes locais Matt Thomas e David Navarro meteron dous triplas seguidas disparando ao Obra (64 - 54 min. 24). A partir de ahí os composteláns continuaron co seu magnífico nivel de xogo en defensa e con bos ataques para manter as distancias no marcador ata o pitido final.