Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

SARAGOSSA - SALAMANCA - Ofertes d’autobús

Si vols viatjar de Saragossa - Salamanca Vibasa et porta des de només 18,90€ amb les noves ReVibaixes! Ara tens tot l’any per beneficiar-te d’aquests descomptes amb un major número de places a preus encara més reduïts. Grans descomptes, fins un 50% depenent de l’anticipació amb la que es  compri i amb un mínim de 4 places  a meitat de preu en totes les expedicions.

Durant el trajecte podràs gaudir de les comoditats i seguretat que els nostres autocars ofereixen gracies a les butaques Confort Plus amb cinturons de seguritat i anclatges ISOFIX, Wi-Fi gratuït amb un alt caudal de dades per que puguis navegar per internet des de qualsevol dels teus dispositius electrònics. A més com a novetat,  els nous autobusos  disposen d’un sistema de distracció gratuït a bord (pel.lícules, series, música…) estan disponibles mitjançant el ús de pantalles tàctiles a les butaques devanteres i dels propis dispositius dels  usuaris (smartphones, tablets i ordenadors)a les paçes del darrera. Aquells viatges interminables per carretera ja són història.

Aprofita les ReVibajas des de! Pots consultar aquí totes les condicions de les ReVibajas.

Compra a temps i viatja al 50%!
Recorda que amb Vibasa també pots fer el trajecte en sentit oposat (Salamanca a Saragossa) o viatjar a Salamanca des d'altres llocs com Aranda de Duero, Sòria o Barcelona.

Salamanca