Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

ARANDA DE DUERO - BARCELONA - Ofertes d’autobús

Si vols viatjar d'Aranda de Duero a Barcelona (Sants) o Aranda de Duero a Barcelona (Nord)  Vibasa et porta! Afanya't a comprar el teu bitllet des de 22,45€ amb les noves ReVibajas.

Durant el trajecte podràs gaudir de les comoditats que només els nostres autobusos poden oferir gràcies a les butaques Confort Plus,g amb cinturons de seguritat i anclatges ISOFIX1, Wi-Fi gratuït amb gran quantitat de dades disponibles per navegar de forma àgil per internet durant tot el trajecte, serveis WC, endolls individuals/USB i a més els nous autobusos disposen d’un sistema de distracció gratuït a bord mitjançant el ús de pantalles individuals o del teu propi dispositiu depenent de la localització de la teva plaça. Així, pel.lícules, series, música… faran que el teu viatge sigui més entretingut.

A Monbus tenim noves ReVibajas amb més avantatges per a tu: tot l’any amb un major número de places a preus encara més reduïts i  descomptes fins un 50% depenent de l’anticipació amb la que es compri i amb un mínim de 4 places a meitat de preu en totes les expedicions (fins a fi d’existències).

Consulta aquí les condicions de les ReVibajas. Compra a temps i viatja al 50%!

Recorda que amb Vibasa també pots realitzar el trajecte en sentit inverso (Barcelona (Nord) - Aranda de Duero), (Barcelona (Sants) - Aranda de Duero)o viatjar a Barcelona (Nord) des de altres destinacions com Vigo, Tudela, San Sebastià o Salamanca, entre altres. 

Barcelona