Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

Camí del Nord (Irún) - Camí de Santiago

El Camí del Nord està profundament lligat al mar Cantàbric i uneix Santiago de Compostela amb importants localitats espanyoles com Sant Sebastià, Bilbao, Santander i Gijón. Encara que tècnicament El Camí del Nord parteix del Pont de Santiago a Hendaia (lloc fronterer amb França), és a Irun on tradicionalment dóna començament per a molts pelegrins. També conegut com a Camí Cantàbric o Camí Alt, el Camí del Nord es considera una prolongació del Camí de Soulac o del Litoral Aquità a França, que travessa la Costa de la Plata fins a connectar amb Irun.

A Astúries, el Camí del Nord es divideix en dues rutes diferents. Els pelegrins poden triar entre continuar cap a Oviedo per incorporar-se al Camí Primitiu, que suposa la ruta més antiga de totes, fins i tot més que el Camí Francès, o seguir per la costa fins Ribadeo per abandonar el litoral i continuar per localitats gallegues com Mondoñedo, Villalba o Sobrado dos Monxes. Tots dos itineraris tornen a unir-se al municipi de Arzúa, a la Corunya.

El Camí del Nord es realitza des d'Irun al llarg de 800 km. que es divideixen tradicionalment en 32 etapes (a peu) en què podràs gaudir dels més bells paratges naturals muntanyencs i marítims i de l'hospitalitat de la seva gent. Es tracta d'un recorregut llarg, de manera que molts opten per fer el trajecte amb bicicleta. Si aquest és el teu cas i vols tornar a casa amb Monbus recorda que hauràs d'indicar durant el procés de compra dels teus bitllets el transport de bicicletes per a la facturació com a equipatge especial, ja que, per qüestions d'espai al maleter dels autobusos, disposem de places limitades.

No tots els pelegrins es conformen amb acabar el Camí a la capital gallega. Alguns encara conserven energies per continuar uns 90 km més fins al Cap Finisterre, que representava la fi de la Terra (Finis Terrae) per a l'Imperi Romà, o fins Muxía. Si estàs disposat a fer aquest recorregut i aconseguir la Fisterrana t'informem que Monbus té autobusos que uneixen Fisterra amb Santiago de Compostela. També pots viatjar amb Monbus des de Santiago a Vigo, a Pontevedra, la Corunya i Orense i a moltes més ciutats de Galícia.

Com arribar a Irun
Consulta totes les nostres connexions d'autobús amb Irun des de Barcelona, ​​Lleida, ​​Salou o Tarragona entre d'altres.

Com tornar des de Santiago de Compostela
Per a la tornada a casa, Monbus ofereix serveis de transport en autobús entre Vigo i les principals ciutats del nord peninsular com Barcelona, ​​Bilbao, Sant Sebastià, Pamplona i Irun entre molts destins, perquè tornis de la forma més segura, còmoda i econòmica .


 

Irún