Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

OFERTES

Camí Francès (Sarria) - Camí de Sant Jaume

El Camí Francès a Santiago de Compostel·la és la ruta jacobea amb més tradició històrica. També conegut com a Camí Reial es va fixar a finals del S. XI a través del nord peninsular. Les principals vies d'aquest camí es descriuen en el cinquè llibre del Còdex Calixtí (Codex Calixtinus), que constituïa una autèntica guia de peregrinació a Santiago.
El Camí Francès neix a França i entra a Espanya a través de quatre vies principals. Tres d'elles (París-Tours, Vézelay-Llemotges i Le Puy-Conques) arriben a Espanya per Roncesvalles, a Navarra. La quarta (Arles - Tolosa) entra pels Pirineus, pel port de Somport, i continua per Aragó. Els dos itineraris s'uneixen a Puente La Reina, a Navarra.
Després de recórrer nombrosos municipis i ciutats com Logronyo, Burgos, Lleó o Astorga, el Camí Francès entra a Galícia per el Bierzo.
Sarria, a la província de Lugo, és el punt d'inici mínim necessari per aconseguir la “Compostela”. Per obtenir-la és obligatori acreditar que s'ha recorregut a peu almenys 100 km.
El municipi sarrià, sense cap dubte, la localitat on major nombre de pelegrins inicien el camí de Santiago. Encara que es tracta d'un recorregut curt, de només 4 o 5 dies a peu, els pelegrins poden viure igualment l'essència i l'esperit del Camí que ha calat tan profund en molta gent.
Monbus et recomana viure aquesta experiència espiritual. Consulta en aquesta web els nostres horaris d'autobusos de línia regular amb destinació a Sarria. Si ho prefereixes anima als teus amics i familiars i demana'ns pressupost sense compromís per al lloguer d'autobusos. També disposes de l'opció de llogar un cotxe per organitzar el viatge tu mateix.

Sarria