Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Monbus renueva patrocinio con el Obradoiro

Monbus seguirà un any més patrocinant a l’Obradoiro, com ve fent des de la temporada 2010/2011.

L’acte de presentació de la renovació dels 5 principals patrocinadors del Rio Natura Monbus Obradoiro ha tingut lloc a Santiago de Compostela i ha comptat amb l’assistència,  entre altres, de Raúl López, President del Club i de Monbus, José Luis Mateo, Director General del Club, Moncho Fernández, en representació del cos tècnic , així com els jugadors Juanjo Triguero, Jesús Chagoyen, Angelo Caloiaro i Adam Waczynski, representant a la plantilla.

Per altra banda, la resta de patrocinadors principals: Rio Natura, Cenor Electrodomésticos, Estrella Galicia i Abanca confirmen també la renovació dels seus respectius vincles amb l’entitat santiaguesa.

Per tant,  Monbus té 365 dies per davant per a continuar mostrant el seu recolzament al #camiñodailusion; aquesta vegada a l’espera de la victòria en la seva propera trobada contra el CAI Zaragoza.