Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

Sorteig de la Copa del Rei Bàsquet 2016

A Coruña, seu oficial de la Copa del Rei de Bàsquet,  ha acollit avui el sorteig d’emparellament al Palau Municipal de María Pita.

Entre el 18 i el 21 de febrer, el Coliseum serà l’escenari on es disputaran els set partits de la fase final de la competició. Els vuit equips participants, entre ells el Rio Natura Monbus, l’equip amfitrió,  jugarà els quarts i optarà a la semifinal i final de l’esperada trobada.

Després del sorteig de creuaments dels quarts de final, s’ha desvetllat el rival del Rio Natura Monbus; l’equip es medirà amb el Laboral Kutxa Basconia.

L’Obradoiro ha estat representat per Raúl López, president del Consell d’Administració de l’Obradoiro CAB i president de Monbus, els jugadors portaveus Santiago Yusta i Adam Waczynski, així com l’entrenador Moncho Fernández.

Francisco Roca, director de l’ACB, ha reconegut la feina i satisfacció de que la Copa del Rei de Bàsquet es celebri a A Coruña; de la mateixa manera, ha volgut agrair l’esforç i predisposició a Raúl López i a l’Obradoiro per fer-ho possible.