Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Resum

El Rio Natura Monbus comença l’any amb victòria.

El Multiusos Fontes do Sar torna a ser el fortí d’un Obradoiro, que venia de patir cinc derrotes consecutives i que, tanmateix, ha estrenat amb bon peu el nou any aconseguint una victòria èpica a la pròrroga front a un Morabanc Andorra que en cap moment es va acoquinar per l’ambient del Sar. A més, el Rio Natura Monbus Obradoiro va batre el seu rècord de triples en un partit, ja que de 34 intents va anotar 20 triples, el que suposa un 59% d’encerts, superant d’aquesta manera el seu propi rècord i igualant l’absolut de la Lliga Endesa.

Els de Moncho Fernández van sortir a guanyar des del primer quart, malgrat que Vojdan Stojanovski va intentar frenar les empentes dels locals,  liderats per la figura d’Adam Waczynski, qui va posar a l’afició en peu en molts moments del partit amb cistelles que finalment serien determinants en el resultat final.

Tanmateix, l’equip andorrà, de la mà d’Stojanovski i Shermadini va donar la volta al marcador en el tercer temps (80-83).

En paraules de Moncho Fernández: “En l’últim quart, quan ens van posar defensa en zona, crec que ens van pesar aquestes cinc derrotes consecutives. Vam ser capaços de generar aquests avantatges, el que no vam ser capaços és d’anotar-los

Després d’una pròrroga vibrant  (88-88),  Waczynski va aconseguir la cistella que certificaria el triomf dels locals, en un partit no apte per a cardíacs (104-103) que va tenir en peu als Obradoiristes de las graderies, més units que mai a #ocamiñodailusion.