Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

L’Obradoiro venç còmodament al CAI

El Río Natura Monbus Obradoiro  roman invicte a casa, aconseguint una clara victòria (82-67) front el conjunt aragonès CAI Saragossa.

L’equip gallec ha fet del pavelló Fontes do Sar  el seu fortí, on el triomf s’ha quedat a casa.

Molt destacable l’actuació d’Adam Waczynski  designat millor jugador de la tercera jornada de la Lliga Endesa de Bàsquet, que va anotar 30 punts i va sumar 36 punts de valoració al partit declarant al final de la trobada: “probablement fou el millor partit de la meva vida”.

El Río Natura Monbus Obradoiro va sortir des de l’inici amb sed de victòria tancant el primer quart amb un (24-12). El segon quart va ser pels saragossans però després de la sortida dels vestuaris l’Obradoiro es mostrà clarament superior tant en atac com en defensa, on l’aler polac va brillar en el seu joc, essent clarament el 21 l’home del partit.

El conjunt de Moncho Fernández fou aplaudit per tota l’afició Obradoirista des de les graderies del Multiusos Fontes do Sar per la seva magnífica defensa i aportació en el rebot que va incomodar en tot moment la fluïdesa en el joc del CAI Saragossa.

El Río Natura Monbus Obradoiro continua amb el #Camiñodailusion  preparant-se  ja  per a la propera jornada contra el València Basket Club.