Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro segella la permanència

El Monbus Obradoiro seguirà una temporada més a la Lliga Endesa després de derrotar al RETABet Bilbao Basket (70-69) en una tarda màgica en el “Multiusos Fontes do Sar”. Un triple de Albert Sàbat en els últims segons del partit va certificar la victòria i la permanència de forma matemàtica.

Amb l’objetiu entre cella i cella, el Monbus Obradoiro va saltar a la pista per enfrontar-se a un rival que es jugava la vida. Els bilbaïns van marcar el ritme durant el primer quart i la resistència local va arribar per part de Matt Thomas i Artem Pustovyi (15-20).

Sense temps per relaxar-se, el conjunt basc va sortir decidit a donar un cop sobre la taula. La férrea defensa del visitant va desactivar el joc obradoirista i tan sols va permetre que els santiaguesos anotessin cinc punts en el segon quart. Amb aquests números a la rereguarda i l'encert en el triple, la diferència en el marcador es va anar als 17 punts al descans (20-37).

A la tornada de vestidors, el Monbus Obradoiro es va activar i poc a poc es va anar enganxant de nou a la trobada. La millora, tant en atac com en defensa, va fer que l'avantatge s'anés reduint fins que l'entrada de Alberto Corbacho va encendre la metxa. El mallorquí va encendre a la graderia amb dos triples i va posar al seu equip en disposició de signar una èpica remuntada (48-50).

El bon moment del Monbus Obradoiro es va perllongar durant els primers minuts de l'últim quart. Dos mats pràcticament seguits de Nick Spires van  estimular a una afició que sempre va creure en els seus. De tres en tres, el RETABet Bilbao Basket va mantenir el partit en un mocador. La possibilitat d'una nova pròrroga va estar present en un igualat últim tram. Les probabilitats d'un nou temps extra semblaven més reals quan, a falta de cinc segons per al final, l'esquadra bilbaïna es va posar dos punts per sobre.

Quedava una jugada. La pissarra de Moncho Fernández va traçar-la i els Alberts la van ajusticiar. Sàbat per a Corbacho i Corbacho per a Sàbat. El base català se la va jugar des de vuit metres i la pilota va acabar entrant per portar el èxtasi a Sar. La victòria i l’objetiu es van quedar aquesta vegada a casa. Les set campanyes consecutives del Monbus Obradoiro a la Lliga Endesa seran  vuit la temporada que ve.