Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro acaricia l’objetiu

La permanència està més aprop per el Monbus Obradoiro desprès d’aconseguir a la pista del Morabanc Andorra la dotzena victòria de la temporada (93-96). Matt Thomas va liderar el triomf del conjunt santiagués amb 30 punts que li van servir per colar-se entre els millors de la jornada amb la seva millor marca anotadora en la Lliga Endesa.

En un inici prometedor, el Monbus Obradoiro va sortir amb més intensitat que el rival i el seu encert en el tir li va permetre gaudir d'una avantatge de vuit punts. No obstant això, els andorrans van ser poc a poc entrant en el partit gràcies als llançaments de llarga distància i al final del primer quart ja manaven en el marcador (26-25).

El triple amb que el conjunt local va inaugurar el tempteig del segon quart semblava premonitori del que passaria a continuació. Les diferències es van ampliar després d'uns minuts carregats d'alternatives en que el Monbus Obradoiro va resistir i es va mantenir de ple en la baralla pel triomf (56-48).

Després del pas pel vestidors, els de Moncho Fernández van prendre l’iniciativa en el joc. Artem Pustovyi i Nemanja Radovic fèien mal al joc interior i des de fora era Ben Simons el que reduïa l'avantatge. L'aler nord-americà va empatar el partit a 72 en el tram final del tercer quart amb una cistella de tres i va portar el partit cap a un emocionant desenllaç (77-74).

La igualtat va seguir sent la nota predominant del partit en l'últim quart. A falta de set minuts per al final, el Monbus Obradoiro va perdre per lesió a Nacho Llovet, però aquest contratemps no va afectar els jugadors de l'equip compostel·là. Van saber sobreposar-se per jugar amb destresa en els compassos decisius i amarrar la victòria que els acosta a l'objectiu de continuar una temporada més entre els millors del bàsquet nacional.

El Monbus Obradoiro afronta ara dos partits seguits davant la seva afició en els quals pot certificar matemàticament la permanència. A la jornada 31 rebrà el RETAbet Bilbao Basket (Dissabte 5 a les 19:00 hores) i en la jornada 32 serà el Real Betis Energía Plus el que visiti el Multiusos Fontes do Sar (dissabte 12 a les 19:00 hores).