Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro cedeix davant del líder

A la seva visita al Wizink Center, el Monbus Obradoiro va caure davant del Real Madrid (78-65) en un partit en el que el conjunt santiagués va anar de més a menys. Les sensacions davant del líder de la Liga Endesa van ser bones però la falta d’acerts va acabar llastrant les opcions d’ aconseguir el triomf.

El Monbus Obradoiro va arrancar la topada amb més ritme y intensitat. En un excepcional inici, els de Moncho Fernández van arribar a gaudir d’una avantatge de deu punts que en els últims minuts del primer quart va quedar neutralitzada després encaixar un parcial de 11-0 amb el que els madrilistes van voltejar el marcador (19-18).

En mig del apogeu blanc, Nick Spires i Radovic van mantenir la topada igualada en els primers compassos del segon acte. El joc interior del Real Madrid va marcar territori i el joc va començar a trencar-se. Corbacho va aparèixer des de el triple i el partit va quedar obert per la segona part (40-32).

El pas per els vestuaris va estimular al Monbus Obradoiro i Eimantas Bendzius  va inaugurar el marcador amb un triple en el tercer quart. Sens dubte, la maquinària madridista no ho anava  a permetre i aviat va començar a carburar per evitar el apropament obradoirista en el resultat. Luka Doncic i Jaycee Carroll van sortir a escena per mostrar tot el seu repertori ofensiu i pràcticament sentenciar el partit (62-42).

Tirant de l’orgull, el Monbus Obradoiro va apretar en el últim quart. Després d’un intercanvi de cistelles, els santiaguesos van assignar un parcial de 0-10 al seu contrincant per apropar-se al  marcador i treure el nerviosisme a la graderia blanca. El Real Madrid va tornar a trepitjar el accelerador per evitar preocupacions i tancant la victòria amb tranquil.litat.

L’esforç final no va ser suficient però va demostrar el caràcter competitiu d’un equipo que aquest dimecres tornar a la pista per enfrontar-se a Unicaja. La cita es disputarà en el Multiusos “Fontes do Sar” a partir de les 20:30 hores.