Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

L’ Obradoiro frega la proesa davant del Barcelona

Va tornar al espectacle al “Multiusos Fontes do Sar” i ho va fer amb un duel a la alçada. El Monbus Obradoiro va obligar al FC Barcelona Lassa a emprar-se a fons per aconseguir una victòria que fins l’últim segon va estar en l’aire (73-76).

Van arribar els catalans a Santiago després d’haver conquerit recentment la Copa del Rei a Gran Canària, però el Monbus Obradoiro no els hi va regalar res. Abrigat per una afició incansable, el conjunto dirigit per Moncho Fernández va arrancar el partit amb un Bendzius eufòric que es va desencadenar des del perímetre amb quatre triples en el primer quart (21-12).

La calor dels primers compassos va començar a refredar-se d'acord corria el cronòmetre del segon quart. Els blaugranes van prendre les regnes del joc sota la direcció de Thomas Heurtel i van començar a retallar distàncies. El Monbus Obradoiro, erràtic en atac, va veure com el seu avantatge s'esvaïa fins veure per darrere en el marcador (31-34).

Després del descans, la trobada va seguir pel mateix camí. Els de Svetislav Pesic van sortir més endollats i van aconseguir ampliar la seva renda fins a fregar la desena. El Monbus Obradoiro no es va enfonsar i es va posar les piles en defensa per despertar després en atac sota la direcció de David Navarro. A partir d'aquí, els esclats de Radovic i Bendzius van fer rugir al Fontes do Sar quan el partit entrava en la seva fase més decisiva (57-59).

L’igualtat en el marcador va provocar que el duel pugés d'intensitat en l'últim quart. El Monbus Obradoiro va tenir les seves opcions per posar-se per davant però el desencert va tornar a fer acte de presència en els moments clau. No van fallar els visitants, amb Tomic com a braç executor, per a pràcticament liquidar el partit.

Quedaven vint segons i l'equip català assaboria ja la victòria amb un coixí de set punts. Llavors, va aparèixer Matt Thomas per posar-li unes gotes d'emoció. L'escorta americà va clavar dos triples que van posar el partit en un punt a falta de tres segons. El conjunt santiagués es va quedar sense temps i, després dels dos tirs lliures anotats pels barcelonistes, va fer un últim i desesperat intent per portar el partit a la pròrroga. La defensa blaugrana ho va impedir i a Sar només li va quedar posar-se dret per aplaudir l'excel·lent actuació del seu equip davant el campió coper.