Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro conquesta Badalona

L’onzena ja està a la butxaca. El Monbus Obradoiro es va portar la victòria de Badalona després de superar per un punt al Divina Seguros Joventut (62-63). En una final d’infart, un tir lliure de Nacho Llovet va decantar la balança a favor del conjunt dirigit per Moncho Fernández.

El partit va arrencar amb els dos equips mostrant un gran nivell defensiu. Els set punts gairebé consecutius de David Navarro van sostenir al Monbus Obradoiro en atac i amb l’entrada d’Albert Sàbat les regnes del joc i també del marcador van passar a mans del conjunt santiagués (13-16).

Les bones sensacions es van perllongar en els primers minuts del segon quart, fins que els locals van reaccionar per posar-se per davant. Sense deixar-se tenallar pels nervis, Bendzius y Pepe Pozas van ratificar ofensivament la bona actuació de l’equip en defensa per tancar la primera part amb un parcial de 0-12 que posava el partit molt de cara (26-37).

El Monbus Obradoiro va continuar per la mateixa tessitura en la represa fins a aconseguir, intervingut el tercer quart, la seva màxima diferència. Però aviat els 15 punts de renda visitant van començar a baixar després de pujar un punt d'intensitat dels catalans. Sàbat i Matt Thomas van contenir l'empenta de la Penya amb els seus triples i el partit es va encaminar cap a un final ajustat (47-53).

La trobada va aconseguir el seu màxim nivell d'intensitat en l'últim quart. A falta de poc més de dos minuts per al final, el Divina Seguros Joventut va empatar el partit. Va anotar a continuació Nacho Llovet per posar per davant el seu equip i, poc després, dos tirs lliures dels locals van igualar de nou la contesa. Amb el partit empatat, l'última possessió va ser per al conjunt local. La pilota no va entrar i, en el rebot, una falta en atac va portar el mateix Llovet fins a la línia de tirs lliures. El pivot barceloní va encertar amb el primer i va certificar així l'onzè triomf de la temporada (62-63).

La propera  jornada, el Monbus Obradoiro rebrà al FC Barcelona Lassa. El campió de la Copa del Rei visitarà el Multiusos Fontes do Sar el diumenge a les 18:00 hores.