Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Triomf del Monbus Obradoiro sobre la botzina

Tarda de moltes emocions la viscuda el dissabte el Multiusos Fontes do Sar. En un partit de molt contacte, el Monbus Obradoiro va derrotar a la pròrroga l’ UCAM Murcia (70-68) gràcies a una màgica cistella de  Matt Thomas a l’últim segon.

La desena victòria de la temporada va começar a forjar amb una gran defensa. Pustovyi es va posar a la seva feina de taponador i Bendzius va llaçar en atac durant un primer quart en el qual el Monbus Obradoiro només va permetre anotar sis punts al conjunt murcià (13-6).

Un alley oop del propi Pustovyi i un triple de Matt Thomas van aixecar al públic a l’inici del segon quart, just abans que els visitants aconseguissin canviar la dinàmica de la trobada per donar-li la volta el resultat i anar-se’n així amb un avantatge de quatre punts al descans (22-26).

El partit va seguir pels mateixos camins de intensitat i força a la volta dels vestidors. El Monbus Obradoiro va perllongar la guerra a les zones amb centelleigs des del  perímetre de Albert Sabat, va contenir les envestides dels visitants el marcador (41-44).

Els locals van continuar en la recerca de la seva millor versió en l’últim quart. Un parcial de 10-0 en els primers minuts va refoçar aquest argument. Però, la bona arrencada no feia presagiar el dramàtic final. El Monbus Obradoiro va defensar l’últim atac visitant amb ungles i dents, però, desprès de diversos rebots ofensius, l’UCAM Murcia va encertar per enviar el partit a la pròrroga (57-57).

Radovic es va convertir, llavors, en la referència ofensiva que va mantenir el Monbus Obradoiro. Encara que el veritable protagonista estava encara per sortir a escena per la traca final. Amb el resultat empatat a quinze segons per al final, el Monbus Obradoiro va tenir l’última possessió. La pissarra de Moncho Fernández va traçar una jugada que va acabar amb la pilota en mans de Matt Thomas. L’americà se la va jugar amb mestria, i a l’últim sospir, va fer explotar la ‘Caldeira’ de Sar amb un llançament impossible que feia clavar el genoll al conjunt murcià i deixava a casa la desena victòria de la temporada (70-68).