Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Estelar victòria de l’Obradoiro a Bilbao

El Monbus Obradoiro torna a la senda de la victòria per la porta gran vencent al RETAbet Bilbao (74 - 84). Només  va vèncer a un històric de la Liga Endesa, si no que a més a més va ser a casa i tallant una ratxa de 3 victòries consecutives..

L’esperada  victòria dels compostelans es va llaurar de menys a més i va tenir un protagonista indiscutible, Artem Pustovyi. L’ ucraïnes va finaltzar el partit amb 30 de valoració gràcies als seus 19 punts, 9 rebots, 4 tapons i 7 faltes rebudes.

Els Bilbaïns van començar guanyant gràcies els triples de Todorovic. Els compostelans no se sentien còmodes i regalaven 4 de 5 possessions al rival provocant l’enuig Moncho Fernández.

El segon quart va ser una altra història, l’Obra va jugar amb molta més intensitat. Matt Thomas i Radovic van ficar l’equip el partit acortant distàncies..

El tercer quart, va pujar el nivell defensiu dels dos equips. El Monbus Obradoiro va tornar a ser el del inici per aconseguir la igualtat de la lliga i va marcar un parcial  2 - 9  per aconseguir  la igualtat (43 - 43).

Tot estava obert en l’últim quart, però en tan sols 23 segons, Corbacho va anotar el seu segon triple. Bones jugades d’equip van disparar l’avantatge a 14 punts. El Bilbao ho intentava veient com se’ls escapava  el partit, però els seus jugadors es van trobar amb un mur infranquejable, Pustovyi. Els Bascos  estrènyer el marcador en els últims minuts gràcies a dos triples seguits de Tabu. Els jugadors del  Monbus Obradoiro no es van inmutar i van continuar lluitant fins aconseguir la merescuda victòria.