Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Un Obradoiro històric va vèncer al Tenerife

El Monbus Obradoiro es torna intocable, nova victòria, la 7ª en 9 partits i la 5ª consecutiva. Aquesta vegada va tocar-li patir al Iberostar Tenerife en el Multiusos Fontes do Sar (75 - 64). L’Obra va mantenir la seva posició en la classificació de la Liga Endesa, la 4º plaça empatant amb el 2º, 3º i 5º, no podia estar més atapaït el Top5 de la classificació.

El partit va començar ambdós equips ficant-se amb el màxim respecte. Com és habitual en aquest inici de lliga Matt Thomas va treure la metralladora per castigar al rival que es va haver de posar les piles en defensa per intentar frenar-lo. El partit anava a ràfegues, amb centelleigs de qualitat individual però sense molta cohesió en les jugades de l’equip. Con un parcial de 9 - 0 els gallecs van prendre el comandament de la trobada (17 - 12).

En el segon quart els de Tenerife van millorar el seu joc interior, però el jugador del Monbus Obradoiro Nemanja Radovic va reaccionar a temps agafant el timó en l’atac i elevant la diferència (26 - 19). A meitat del segon quart Moncho Fernández tot i anar per davant, va demanar temps mort al veure que l’equip estava accelerat, la xerrada va donar els seus fruits i els nois van tornar a la pista més centrats per enfilar els quatre últims minuts abans del descans.

En el tercer temps el Iberostar va escurçar la distància fruit d’un encert de cara a la cistella i també de una sola defensa fins assolir l’empat. La poderosa defensa dels insulars només va ser trencada per un magnífic Bendzius, dels quals els seus punts van donar aire a un Obra que veia perillar el partit. El xiulet va sonar amb un cenyit (54 - 52) quedant tot per resoldre en el temps definitiu.

En l’arrencada de l’últim període el monbus Obradoira va activar de forma notable el seu entramat defensiu, fent que les cistelles dels insulars fossin casi missió impossible. Com sempre la afició local es va bolcar amb el seu equip i en cada jugada estrenyent més i més fent honor al sobrenom de “A Caldeira”. Va ser llavors quant els herois  locals  Matt Thomas i David Navarro van ficar dos triples seguits disparant l’Obra (64 - 54 min. 24). A partir d’aquest moments els compostelans van continuar amb el seu magnific nivell de joc en defensa i amb bons atacs per mantenir les distàncies en el marcador fins al punt final.