Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Monbus Obradoiro fracassa al UCAM Múrcia

Nova victòria com a  visitant del Monbus Obradoiro, aquesta vegada va tocar-li patir davant dels seus al UCAM Murcia i a més amb un final d’infart (60 - 62). Amb aquesta victòria l’Obradoiro CAB va aconseguir un nou rècord amb una arracada històrica en la ACB.

El primer temps va començar ambdós equips encallats en l’atac, quan ja havien transcorregut cinc minuts, el marcador tan sols mostrava 3 - 5. El partit es va caracteritçar per la falta d’encerts provocada per les bones defenses de ambdós equips. El Monbus va aprofitar la falta de idees inicials del UCAM per obrir una esquerda  (7-16), curiosament el quart es va tancar amb un triple dels murcians després van portar la  seva compte amb  tan sols 1 de 9, quedant-se el partit (10 - 16).

El segon període va continuar amb la mateixa dinàmica, tan sols 0-2 de parcial en tres minuts i mig. Aleshores van arribar 10 punts del UCAM que van donar l’esquena als de Ibon Navarro, reprenent el lideratge de la trobada (22 - 20). Però, com és habitual en l’Obradoiro, va apareixer Matt Thomas per apagar el foc anotant nous punts pràcticament seguits. Ambdós equips es van retirar el descans amb el Obra 3 punts per davant i tot per decidir en la segona meitat (27 - 30).

En el tercer temps, els de Moncho Fernández van sortir amb la iniciativa d’atac mentrestant que els murcians es van atrinxerar esperant beneficiar-se dels errors del rival. No els va sortir bé l’estratègia i l’Obradoiro va acreixent la diferència, 31-37 i per 37-44, però una vegada més el Múrcia va remuntar el vol i el quart es va tancar (42-44).

L’últim quart va ser una dura batalla per assolir la victòria, però ambdues forces estaven totalment igualades. Llavors va arribar David Navarro per emportar-se el protagonisme del partit, el veterà jugador no li van perdre els nervis i es va marcar una jugada antològica rematada per un mat al límit del temps. Ja no n'hi havia per més i els compostelans es van llançar a celebrar davant un decebut Múrcia.