Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

L’ Obradoiro guanya al invicte Fuenlabrada

Important victòria del Monbus Obradoiro davant del Montakit Fuenlabrada. Els de Madrid van arribar a la trobada amb ple de victòries (5 de 5) i a més a més jugant a casa davant dels seus. Aquest panorama no va intimidar als gallecs que van sortir a per totes (65 - 73).

El gran partit de l’Obradoiro es podria resumir en una sola paraula clau, defensa. El primer temps va ser una demostració del estat de gràcia en el que es troben els tiradors de l’Obra. Thomas i Pozas van trencar el marcador en els primers minuts al endossar dos triples seguits als madrilenys (2 - 10). El Fuenlabrada va decidí deixar de ser un espectador més i es va posar les piles aconseguint casi igualar el marcador (18 - 19).

En el segon quart el Monbus Obradoiro va començar amb el peu esquerra reben un dur càstig del Fuenlabrada (9 - 0). Moncho va frenar la sagnia amb un temps mort en el que va reorganitzar les seves forces amb un rotund èxit al aconseguir anotar 8 punts als seguidors. No va ser suficient i el Fuenlabrada va marxar al descans per davant (36 - 33).

Al tercer temps va començar amb vent de cua per els locals, fins que Corbacho va anotar un triple i Thomas el va seguir amb un 2+1. L’ Obradoiro  va mantenir la diferència fins al final de temps (51 - 55).

L’últim quart va ser la sentència i condemna del Montakit Fuenlabrada. Amb un triple de Bendzius es va alcançar la major diferència del partit (55 - 64). Els locals ho van  intentar tot, van prémer les dents i van alçar una gran defensa obtenint un parcial de 7 punts. Estaven a tan sols un punt, però la gran efectivitat del Obradoiro va ser  un cop amb el que no es va poder fer res. A falta d’un minut Thomas i Llovet van ampliar les avantatges. La guinda del pastís va arribar de la mà de Pozas que va tancar el partit de la millor forma possible amb un triple a falta de segons.