Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Fracàs de l’ Obradoiro davant del Barcelona Lassa

El Monbus Obradoiro  es va enfrontar davant d’un Barcelona Lassa que no va afluixar en cap moment. Amb una intensa defensa i un alt percentatge d’encerts des de la línia de 6’75, els barcelonins es van fer amb la victòria al Palau Blaugrana (102 -58).

Els compostel.lans estaven conscienciats  de que el partit del diumenge seria dur des de l’inici. Al primer quart, les forces van ser equiparables amb un 20-15 al lluminós.

Els primers minuts del segon quart van ser  desoladors per els de Moncho Fernández amb un parcial de 16-0. Els catalans van ser imparables ,convertint tots els seus tirs (49-22).

Després del descans, la plantilla del Monbus Obradoiro va sortir amb força, anotan  triples amb la firma de Thomas, Bendzius i Pozas, i retallant així les distàncies amb el Barcelona Lassa (1-9). Però el Barça no va tardar en tornar a fer-se amb el partit apoderant-se de la línia de 6,75, augmentan, així, l’ avantatge; tancant el tercer quart amb (78 - 39).

En l’ últim quart,l’ Obra va intentar retallar la diferència. Bendzius i Thomas van anotar els últims punts per els gallecs, però ja era excessivament tard. El partit va finalitzar amb un amarg 102 - 58 al marcador..