Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

El Obradoiro anota nueva victoria ante el Joventut

El Monbus Obradoiro  suma i segueix  en aconseguir la seva segona victòria a la Lliga Endesa amb un 77-68 davant el jove equip del Divina Segurs Joventut. En Sar es va viure una trobada on els locals van dominar sense deixar de mirar els catalans que no van llençar la tovallola en cap moment.

Els compostelans sota el paraigües de  Pustovyi es van apropiar totalment dels primers minuts del partit. Tot va estar de la seva part, bons tirs, rebots, gran defensa i un rival que no encertava a la cistella. El primer temps va finalitzar amb un espectacular 23 - 7 que a priori augura una sonada victòria local.

Al veure’s 17 per  sota, el Joventut va despertar.  Encapçalats per Gielo i López Arostegui, van pujar el nivell defensiu i van augmentar el porcentaje de acerts amb la ajuda  de Jordan, el que els va  col.locar ràpidament molt aprop del Obra (32-26).  Moncho Fernández va demanar temps mort, va recol.locar als seus i explotant el joc en la pintura, va solucionar els seus problemes d’atac.

Després del descans, el Monbus Obradoiro es va mantenir per no perdre les rentes guanyades als quarts anteriors davant d’un Joventut que no parava de buscar els seus moments de sort i que es mantenia amb vida gràcies  als seus triples (52 - 49).  En els últims minuts del partit, els de Badalona van tornar  a acoquinar als locals al situar-se a quatre, a falta de sets minuts per el final (61-57).

Albert Sábat va castigar al seu ex equip amb la seva acció, donant-li a als compostelans un major marge (65 - 57). Tot i que López - Arostegui va donar esperança als verdiblancs amb un nou triple, no va ser suficient per superar al Obra.