Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

L’Obradoiro acaba amb el Bilbao Basket

El Rio Natura Monbus Obradoiro s’aferra a la Lliga Endesa amb una nova victòria (85 - 90) davant  d’un gran rival. La derrota del RETAbet Bilbao Basket no va poder ser més dolorosa per els seus, a casa i quedant fora de les places de playoff quan creien que ja estava fet.

L’Obradoiro es va servir de les grans actuacions de Dulkys (20 punts) i de Whittington (17 punts i 7 rebots) i un impressionant últim parcial (18 - 31) amb el triple determinant de Santi Yusta en els últims segons.

Durant la primera part els de Moncho Fernández es sentien còmodes des de la línia de tres i li van fer saber al rival anotant nou triples. El Bilbao no els hi va perdre la pista gràcies a Tabu i Todorovic, però sobretot gràcies a les nombroses pèrdues de pilota dels compostelans (15). Els bascs van marxar tres amunt al descans (44 - 41).

El tercer temps va començar com ho havia fet el partit, bescanvi de triples i ambdós equips tractant-se de tu a tu. Aleshores va arribar un parcial de (9 - 0) dels locals que a punt van estar de trencar el partit (67-59).

Una vegada més i ja van unes quantes, el Rio Natura Monbus va tirar de èpica, de casta, de raça, d’una força interior que va moure muntanyes per emportar-se l’últim quart i la victòria. La defensa va tornar a ser infranquejable i el tir exterior aquesta vegada acertadíssim. A tan sols un minut van empatar la trobada amb dos tirs lliures de un magistral McConnell. L’Obra va tancar files, recuperant la pilota i Santi Yusta va deixar anar el seu canell anotant el triple que va silenciar al Bilbao Arena a 47 segons del final (85 - 89). El desplegament defensiu va continuar ferm per frustració local. Artem Pustovyi va saber treure profit de l’última possessió i va anotar el tir lliure que va deixar el marcador en el (85 - 90) definitiu.