Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

L’Obradoiro venç al Juventut a Badalona

El Rio Natura Monbus Obradoiro ha donat un pas de gegant a  les seves aspiracions a la Lliga Endesa amb una nova victòria que confirma el gran estat de forma dels gallecs. El Divina Segurs Joventut de Badalona, per contra, es va portar una dura garrotada al perdre (82 - 83) davant la seva afició, el que els situa en lloc de descens, dos per sota del descens, dos per sota de l’Obradoiro que agafa aire de nou a la zona de salvació.

Poques vegades les noves incorporacions a la plantilla de Moncho Fernández havien marcat un abans i un després tant clar. Ja es va comprovar davant del Reial Madrid (90 - 83) que alguna cosa estava canviant i ara es confirma el salt de qualitat. Esta victòria com a visitant amb  un rival directe per la permanència aporta oxigen els pulmons del Rio Natura Monbus i l’omple de confiança de cara a la recta final de la competició.

El partit va començar amb la Penya desplegant un pèssim joc, segurament influenciats pels nervis d’una trobada determinant. Jordan no sabia com parar el pivot cranià Artem Pustovyi que anotava a plaer, en el minut 4 l’Obra ja hi era dotze per amunt (3 - 15). Els catalans hi eren mancats d’idees en atac i amb la seva defensa desorganitzada, McConnell va aprofitar el caos local per treure rèdit mantenint les distancies (10 - 22 min. 7). Va reaccionar l’entrenador verd i negre traient a la pista a Ventura i Stutz per canviar la dinàmica del partit. La seva aposta va ser un èxit profund, la defensa es va convertir en un mur impenetrable i els triples van començar a entrar llançant un parcial de (17 - 0) per situar-se 5 punts a dalt (27 - 22, min. 15), les tornes havien canviat.

L’Obradoiro estava encallat en atac, ni més ni menys que 8 minuts sense passar la pilota per l’aro de la cistella. Una vegada més, el base americà, Mickey McConnell va sortir per totes amb ajuda  del  pivot Nacho Llovet reprenent el control de la trobada després d’un parcial reprenent el control de la trobada després d’un parcial (2 - 14) marxant el Rio Natura Monbus Obradoiro 6 punts per davant al descans (32 - 38).

Al inici de la segona meitat, els locales van cometre els mateixos errors, el que van  aprofitar els compostelans per recuperar els 12 punts d’avantatge (32 - 44, min. 26). Aquesta vegade l’Obra es va mantenir a la trobada amb un acertat Dulkys des de la línia de 6,75 (4/9 en triples).

Va tornar al partit Ventura, el millor dels seus amb 18 punts, per mantenir viva l’esperança amb un triple que va tancar el tercer temps deixant tot obert per la final i decisiu quart (54 - 59).

Va sonar el xiulet d’inici i Alberto Abalde junt amb Bogdanovic es van llançar a per totes decidits a quedar-se amb la victòria, amb bones jugades i tirs precisos van estrènyer el marcador (64 - 65, min. 63). A falta d’uno minutos, la Penya es va situar per davant gràcies a la bona defensa sobre McConnell i l’acert de Ventura (72-69, min. 37).

A falta de 3 minuts els nervis del passat van tornar a engarrotar al Joventut. No sabien com parar a Whittington que va anotar 8 punts seguits en menys de dos minuts possant a l’Obradoiro arriba (80 - 81). A tan sols 11 segonts McConnell va anotar els  seus dos tirs lliures davant el que semblava ja el resultat final, per una canasta de Bogdanovic després de capturar un rebot ofensiu, sumant  una pèrdua de la piplota de Bendzius en un sacada de banda a 4 segons va donar una última possessió als locals, Bogdanovic no va poder assolir  i acabar perdent la pilota, acabant el partit amb el Rio Natura Monbus com a vencedor (82 - 83).