Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

L’Obradoiro venç al Reial Madrid

El Rio Natura Monbus Obradoiro li pinta la cara a l’equip amb més  pressupost de la Lliga Endesa, el totpoderós Real Madrid. El millor Obra en molt de temps s’ha marcat un partit que anirà directe a la hemeroteca, el seu esforç i entrega van donar com a  resultat el (90 - 83) definitiu. Per la seva part, el Reial Madrid no va poder assaltar de nou el Multiusos Fontes do Sar i veu com se li allunya el primer lloc de l’ACB.

Ha tornat  l’Obra que sorprèn a propis i estranys, a una primera part  inèdita en aquesta temporada, l’equip de Moncho Fernández va anotar 21 punts en deu minuts amb el pivot Artem Pustovyi destacat baix l’aro i mostrant  una soltesa desconeguda  des del triple (2/ 3). El Madrid no va perdre el temps i amb el seu duo de killers en estat de gràcia, va finalitzar el primer període amb (21 - 28). Doncic i Llull van sumar 19 punts  mentre que la resta del seu equip només va sumar 9.

La segona part va estar marcada pel descans de la letal parella madridista, produint un notable descens amb el seu  equip que va permetre al Obra mantenir-se  a la par en el marcador. Gràcies a una fèrria defensa, l’Obradoiro va construir el seu joc al voltant del contraatac aconseguint anar-se’n al descans a un punt per sota (37- 38).

La segona meitat va ser diferent, un Obradoiro encoratjat per la força amb la que empenyia Sar, va fer un tercer temps d’una altra galàxia. L’eufòria ens va portar a encaixar set triples  seguits sense error, només interromputs per una cistella doble de McConnell. Una petita via d’aigua s’havia obert en el marcador i acabaria per enfonsar al Madrid. El tercer acte va finalitzar amb un esperançador (68 - 62).

En el quart i definitiu temps, els herois del anterior se habian buidat i necessitàvem un merescut descans, després d’això el partit es va transformar en un apassionant dol que es va resoldre amb els tirs lliures. A falta de dos minuts el letal Sergio Llull va avançar els seus amb un triple (79 - 80).. Però l’Obra no es va deixar intimidar i va lluitar com tantes  altres vegades. Amb cos i ànima van realitzar una defensa que podria sortir als llibres d’història. Els jugadors d’un Reial Madrid assejat, no van aconseguir encertar el cèrcol arriscant amb tirs de 3. L’equip local va aprofitar els errors del rival fent-se en cada rebot i sentenciant l’encontre al contraatac. Amb el xiulet final el lluminós marcava (90 - 83), Sar victorejava com mai i els jugadors es van entregar al seu públic.