Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

L’ Obradoiro ressorgeix amb força

El Rio Natura Monbus Obradoiro tornar a respirar després de set derrotes consecutives en la Lliga Endesa. L’equip compostel.là ha assolit una merescuda victòria en el Multiús "Fontes do Sar" contra el ICL Manresa, mantenint sempre una actitud dominant i ampliant la diferència en el marcador durant els últims minuts del partit, per marxar a casa amb un resultat de (89 - 75).

Des de l’inici els de Moncho Fernández van sortir  apadrinats,  fent un primer quart de somni, gairebé sense errors en l’atac amb  un letal acert de cara a la cistella. Els tres jugadors de l’Europa Oriental, DulkysBendzius i Pustovyi van sumar 22 dels 29 punts durant  els deu primers minuts del partit.

En el segon quart, els visitants van coaccionar aproximant-se  a tan sols 3 punts (38-37, min 17). Aprofitant-se de la baixa defensa local. Poc va durar i l’Obra va reaccionar amb una autèntica exhibició de basket, realitzant un parcial de (11 - 0) per anar al descans amb (49-37).

El tercer quart va començar amb una volta del partit del Manresa, els catalans van sortir  inspirats després del descans, realitzant un parcial de (8 - 0) que esborra per moments el bon final que havia fet l’Obra a la primera part. Moncho es va veure obligat a sol.licitar temps mort per redreçar l’ordre i la disciplina del joc. Un cop més, tocats per la vareta màgica del Alquimista de Pontepedriña, els seus jugadors van reaccionar desenganxant-se (61-52, min.28). Els de Manresa, sense afluixar, van insistir fins  pràcticament igualar el partit, cosa que va succeir al fallar Lluis Costa el triple, deixant el tercer quart en (62 - 59).

En el quart final, els gallecs van sentenciar amb un parcial (9 - 0) la sortida, l’equip visitant va pagar molt car la seva baixada d’intensitat. Gràcies al bon joc desplegat per Dulkys i Whittington la trobada va quedar condemnada amb un resultat final de (89 - 75).