Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

Monbus traslada al Real Madrid en Barcelona

Monbus ha traslladat a l’equip de fútbol del Real Madrid durant la seva estança a Barcelona per disputar el partit corresponent a la jornada 14 de la Lliga contra el seu rival per excel.lència, el F.C. Barcelona al Camp Nou.

El duel ha finalitzat amb un empat en el marcador (1-1), el que manté la renda del Real Madrid  sobre el Barça. La manté davant  de la clasificació.

Al inici de la primera meitad dominaba el partir el Barcelona, tot i aixó, el Real Madrid va saber sobreposar-se assetjan-se en els últims minutos el àrea rival. La trobada havia arribat al descans amb la sensació d’equilibri de forces i el 0 - 0 es reflectia al marcador.

Iniciada la segona part de la trobada, va arribar el primer gol. El geni brasiler Neymar, que destacava sobre els seus companys, va col.locar un centre perfecte perquè el 9 uruguaià, Luis Suárez, rematés a plaer. Una vegada oberta la llauna i situat el F.C. Barcelona per davant, tant en el partit com a La Lliga, el Madrid va tirar de coratge per aumentar la renovada vitalitat del rival, que es va anant diluint amb els minuts.

Va ser llavors, al final de la trobada, quant Sergio Ramos agrandeix la seva llegenda en els últims minuts, robant-li la victòria a casa al seu etern rival. Aquest gol posava el marcador amb el que finalitzava el primer dels dos clàsics de la temporada 16/17.

Després de l’enorme desgast del partit, el Real Madrid C.F. va tornar al Prat  a bord d’un dels autocars de la moderna flota de Monbus, disfrutant del model Setra ComfortClass S517HD, equipat amb els últims avanços en seguretat i confort: cinturons de seguritat, butaques Confort Plus amb capçal de polipell,  reposapeus, revister i taules abatibles, endolls d’electicitat  i conexió USB a cada seient, servei Wi-Fi gratuït amb alt caudal de dades, il.luminació LED individual, nevera i serveis WC.