Tria el teu trajecte

¿Necessites ajuda?

¡Ja està!

Prem el requadre de color blau per comprar un bitllet i/o veure els horaris disponibles a les dates seleccionades.

Podràs comprar bitllets per al teu trajecte en aquesta web sempre que estigui habilitada la venda en línia per a aquest recorregut. Si no està disponible la venda online per a un trajecte determinat i vols saber on comprar el teu bitllet, pots consultar la nostra secció de rutes i punts de venda o contactar amb nosaltres per diferents vies. Molt aviat incorporarem més rutes a la venda en línia, però si tens especial interès en què alguna en concret estigui disponible envia'ns un correu electrònic a: sugerencias@monbus.es indicant-nos l'origen i la destinació del trajecte o trajectes que estimis oportú.

Gestiona la teva Reserva

Introdueix el teu Codi de Reserva
Introdueix el email donat al reservar i prem "Vull veure la meva reserva"

COMPRA EL TEU BITLLET

LLOGA AMB CONDUCTOR

LLOGA SESSE CONDUCTOR

loader

Consultant

Resum i pagament.

Imprimeix els teus bitllets.

Resum

L’Obradoiro s’estrena a la Lliga Endesa

El Rio Natura Monbus Obradoiro posa fi al mal inici de la temporada amb una victória (78-82) davant del ICL Manresa en el partit corresponent a la quarta jornada de la  Lliga Endesa després de guanyar visitant el Nou Congost.

Es manté per sobre en el marcador l’Obradoiro durant els dos primers quarts de la trobada (11-16 y 32-37), però aquestes lleugeres ventatges van ser neutralitzades aviat per l’equip local, qui va treure ventatge en el tram final de la trobada. L’igualtat es va mantindre  fins el final, amb una cistella in extremis del base estadounidens Mickey McConnell que va forçar la pròrroga. Ja en el temps extra el nou fitxatge obradoirista va ser de nou determinant, portant als santiaguesos a una victòria amb valor doble per el llast de les lesions que assolen al equip. Whittington, i Allen van secundar amb grans actuacions la magnífica direcció de l’equipo del americà.

La pròxima setmana els de Moncho Fernández jugaran la 5ª jornada en les Fontes do Sar  contra el València Basket Club. #adalotodo!